het gratis LLL-lesboek

Bij Logisch Leren Lezen geloven we in de kracht van autonomie en keuzevrijheid. In veel onderwijssystemen worden docenten geleid door strikte handleidingen, waarbij elke stap voor hen is uitgestippeld. Maar bij Logisch Leren Lezen dagen we die norm uit.

Geïnspireerd door onderwijsmodellen zoals die in Finland, moedigen we docenten aan om de regie te nemen. Het LLL-lesboek is ontworpen als een bron van informatie, niet als een vaststaand draaiboek. Het biedt dezelfde informatie aan docenten, leerlingen en hun ouders, inclusief degenen die wellicht moeite hebben met lezen, dankzij onze voorgelezen teksten op video.

Hoe je deze informatie gebruikt, is aan jou. Niks moet, er zijn alleen mogelijkheden. Verken de inhoud, pas het aan op jouw unieke situatie en ontdek wat het beste werkt voor je leeromgeving.

Bij Logisch Leren Lezen geloven we dat onderwijs flexibel en responsief moet zijn, afgestemd op de behoeften van elke individuele leerling. Stap in deze vernieuwende benadering en ervaar zelf het verschil.